Spelletjes doen tijdens de kerstvakantie!

Juist wanneer de kerstvakantie aanbreekt worden er veel spelletjes gespeeld. Weliswaar niet op school, maar wel in huis of op straat. Wanneer u bij de familie langs gaat kunnen de kinderen ook lekker samen spelen tijdens de kerstdagen. En zelfs de volwassenen hebben ineens tijd en zin om mee te spelen. Wij hebben de leukste spellen op een rij gezet.

Inspiratie nodig voor leuke spellen?

Na een tijdje spelen kan de inspiratie soms ineens op zijn. Dit hoeft niet. Over de hele wereld worden spellen bedacht en wij hebben deze op een rij gezet. Hieronder een aantal voorbeelden, die u mooi tijdens de kerstdagen met uw kinderen kunt uitproberen. En wellicht later in juni of september tijdens het schoolkamp met de kinderen kunt herhalen.

Namen aerobics

Heb jij een goed geheugen en onthoud jij alle namen met bijbehorende gekke bewegingen?

Raar met je Haar

Wie maakt het gekste kapsel? Alles mag uit de kast worden getrokken

Woordslang

Wie kan de meeste namen verzinnen? Steeds met een andere beginletter

Nog meer spellen

Wilt u een onuitputtelijke database van leuke spelletjes die u en uw kinderen kunnen spelen? Kijk dan eens in de Buitenbaas Spellencollectie!

In de Buitenbaas Spellencollectie kunt u spellen zoeken en sorteren op omgeving, aantal spelers, leeftijd en tijdsduur. De kinderen kunnen natuurlijk ook zelf zoeken (ook handig vanaf uw mobiel of tablet) en wanneer ze een spel gespeeld hebben kan het spel gewaardeerd en gedeeld worden met vrienden.

Bekijk hier alle spellen van de Buitenbaas Spellencollectie>> 

Gerelateerde artikelen