Over ons

Alles wat u nodig heeft voor de organisatie van een kamp. Snel en gemakkelijk.

Gratis hulp bij kamporganisatie

We gaan op kamp! (tot 2014 Schoolkamp Nederland) is ontstaan uit de filosofie dat het organiseren van een schoolkamp zo makkelijk mogelijk moet worden gemaakt. Door het grootste gedeelte van het voorwerk en de research uit handen te nemen en de belangrijkste informatie overzichtelijk te bundelen blijft er voor de organiserende leraren en ouders meer tijd over voor andere zaken.

Het organiseren van een kamp is altijd een pittige kluif. We gaan op kamp! maakt het u een stuk gemakkelijker. En doet dit nog GRATIS ook!!

 

 

 

 

 

 

We gaan op kamp! is in 2009 opgericht door Ruben Klerkx die al sinds 1999 werkzaam was in de toeristische- en recreatieve branche. In 2018 is het bedrijf overgedragen aan Robert Maurik en Regina Dijkshoorn. Beide zijn vroeger jaren lang werkzaam geweest in de recreatie en reiswereld. “Het opzetten en uitvoeren van verschillende activiteiten, het ontzorgen en graag een ander willen helpen zit in ons DNA”, aldus Regina.

Door het opzetten en organiseren van verschillende activiteiten voor de verschillende doelgroepen in zowel binnen als ook buiten Nederland is de kennis en ervaring uitgegroeid tot een bron van grote waarde, welke zij graag delen met anderen.

“Het zou voor scholen zoveel fijner zijn als ze gemakkelijker een schoolkamp konden organiseren. De kinderen kijken er al maanden van te voren naar uit en de leraren houden door de hulp van We gaan op kamp! nog meer tijd over om er samen met hun klassen naar toe te werken.”

Door de veelvuldige samenwerking van Regina met scholen en bedrijven en het opzetten van een platform als deze website haalt u met We gaan op kamp! de kennis in huis om twee totaal verschillende werelden aan elkaar te linken. Scholen en bedrijven worden hierdoor nader tot elkaar gebracht ”Een geslaagd schoolkamp ligt nu zeker in het verschiet!”

Naast scholen helpt We gaan op kamp! ook heel graag andere grote jeugdgroepen. Honderden sportverenigingen, kerkgenootschappen, buurtverenigingen, families en vriendengroepen maakten al gebruik van de gratis kamphulp.