Over ons

Alles wat u nodig heeft voor de organisatie van een kamp. Snel en gemakkelijk.

Gratis hulp bij kamporganisatie

We gaan op kamp! (tot 2014 Schoolkamp Nederland) is ontstaan uit de filosofie dat het organiseren van een schoolkamp zo makkelijk mogelijk moet worden gemaakt. Door het grootste gedeelte van het voorwerk en de research uit handen te nemen en de belangrijkste informatie overzichtelijk te bundelen blijft er voor de organiserende leraren en ouders meer tijd over voor andere zaken.

Het organiseren van een kamp is altijd een pittige kluif. We gaan op kamp! maakt het u een stuk gemakkelijker, en doet dit nog GRATIS ook!!

Ruben op bivak

We gaan op kamp! is opgericht door Ruben Klerkx in 2009. Ruben is sinds 1999 werkzaam in de toeristische- en recreatieve branche. Als bedrijfsleider bij een groot recreatiebedrijf maakte hij al grote indruk door scholen werk uit handen te nemen bij hun kamporganisatie. Maar hij is o.a. ook werkzaam geweest als recreatie- en evenementen coördinator bij de grootste kampeeraanbieder van de Benelux, de Kennemer Duincampings b.v.

Door het opzetten en organiseren van verschillende jeugdkampen is de kennis en ervaring uitgegroeid tot een bron van grote waarde, welke hij graag deelt met anderen.

“Het zou voor scholen zoveel fijner zijn als ze met gemak een schoolkamp konden organiseren. De kinderen kijken er al maanden van te voren naar uit en de leraren houden door de hulp van We gaan op kamp! nog meer tijd over om er samen met hun klassen naar toe te werken.” aldus Ruben Klerkx.

Door de veelvuldige samenwerking van Ruben met scholen en bedrijven en het opzetten van een platform als deze website haalt u met We gaan op kamp! de kennis in huis om twee totaal verschillende werelden aan elkaar te linken. Scholen en bedrijven worden hierdoor nader tot elkaar gebracht.
”Een geslaagd schoolkamp ligt nu zeker in het verschiet!”

Naast scholen helpt We gaan op kamp! ook heel graag andere grote jeugdgroepen. Honderden sportverenigingen, kerkgenootschappen, buurtverenigingen, families en vriendengroepen maakten al gebruik van de gratis kamphulp.