YMCA Kampeercentrum Hulshorst

Ervaar het gemak van luxe kamperen!

U moet ingelogd zijn om een recensie te kunnen plaatsen.
Klik hier om in te loggen

Prijzen (persoon/dag)

(vanaf prijzen inclusief 9% BTW)

Altijd al eens lekker luxe willen kamperen en op zoek naar de perfecte plek voor een schoolkamp, een weekendje weg met de vereniging of wilt u uw kind een geweldig zomerkamp laten beleven? Dan bent u bij ons aan het goede adres!

YMCA Kampeercentra beschikt over een tweetal kampeercentra gelegen in de bossen. Tijdens uw verblijf beschikt u over een eigen tentenkamp. Daarnaast wordt het eten en drinken compleet voor u verzorgd. Gewoon de hele dag lekker bezig zijn met je groep. Ervaar het gemak van luxe kamperen!

Geen recensies
Schrijf een recensie
Vraag direct een offerte aan

YMCA Kampeercentrum Hulshorst

YMCA Kampeercentrum Hulshorst

Midden op de Veluwe in de bossen bij Hulshorst vindt u de groepsaccommodatie YMCA Hulshorst.

Het kampeercentrum in Hulshorst bestaat uit twee tentenkampen en twee kamphuizen. Bij het kamphuis genaamd “De Zandmolen” staan 12 slaaptenten en bij het kamphuis genaamd “Het Beekhuis” staan er 8.

De capaciteit is minimaal 20 personen en maximaal 150 personen.

YMCA Hulshorst is zeer geschikt voor vakantiekampen, schoolwerkweken, weekenden, familiefeesten, reünies en cursussen.

Geen zorgen over het inkopen en bereiden van eten, de professionele keukenstaf zorgt voor 3 heerlijke maaltijden per dag. Koffie, thee en limonade haalt u wanneer u dat wilt.

Op het terrein zijn er vele mogelijkheden om de hele dag met de groep bezig te zijn. Ook in de bossen rondom het terrein kunt u terecht voor spelen , spannende tochten en andere activiteiten. Naast de Bungeerun bieden wij in Hulshorst Camp Support aan. O.a GPS tochten, lasergamen & Arrow battle. Deze activiteiten kunnen tegen een kleine meerprijs worden bijgeboekt. Harderwijk ligt in de buurt met zijn vele mogelijkheden voor culturele uitstapjes, Walibi of een bezoek aan het Dolfinarium. In Nunspeet kunt voor een aantrekkelijk tarief zwemmen bij het Sportfondsenbad De Brake of naar de Zanderplas bij mooi weer.

Accommodatie

Het kampeercentrum in Hulshorst bestaat uit twee tentenkampen en twee kamphuizen. Bij het kamphuis genaamd “De Zandmolen” staan 12 slaaptenten en bij het kamphuis genaamd “Het Beekhuis” staan er 8. De capaciteit is minimaal 20 personen en maximaal 180 personen.

Kampschuur

U heeft tijdens uw verblijf de beschikking over een eigen kamphuis waarin zich de eet/recreatiezaal bevindt. Hier treft u naast de tafels en stoelen een bestekkast aan. Hierin staan borden, bekers en bestek. Bovendien is er al het materiaal dat u nodig heeft voor de afwas en het schoonhouden. De zaal is ook uitgerust met een stereo-installatie met cd-speler, beamer en een open haard.

Bos- en spelgebied

Binnen ons bos/spelgebied mogen activiteiten en bosspelen gedaan worden die van de paden afwijken. Deze activiteiten mogen de gehele dag tot 24.00 uur in het YMCA bos/spelgebied gedaan worden. Om 24.00 uur dient de activiteit te zijn afgelopen en keert u terug naar uw eigen kampterrein. Droppingen zijn helaas niet toegestaan.

Activiteiten

Tijdens uw verblijf kunt u kosteloos gebruik maken van de sportvelden en de bungeerun. Deze activiteiten dienen wel vooraf te worden gereserveerd. Deze activiteiten zijn goed te combineren met de Camp Support activiteiten. Gratis activiteiten – zonder begeleiding.

* Sport en Spel
* Bungeerun
* Boeren bos golf
* Puzzeltocht

YMCA Kampeercentra biedt complete programma’s met uitdagende activiteiten aan. Wij noemen dit Camp Support. Betaalden activiteiten met begeleiding.

Op locatie bieden wij de volgende activiteiten aan:
* Lasergame
* Arrow battle

Al onze programma’s worden begeleid door ervaren YMCA instructeurs. Wij werken met een gedocumenteerd en getoetst veiligheidssysteem. Hierdoor heeft u als klant de garantie dat wij op een veilige en betrouwbare manier met uw programma om gaan.

De activiteiten zijn goed te combineren in een roulatiesysteem ook met activiteiten die u zelf verzorgd.

 

 

Omgeving

Harderwijk 5.1 km.
Dolfinarium 7.3 km.
Zwembad de Brake 9.9 km.
Recreatiegebied Zandenplas 10.9 km.
Walibi 40 km.
Klimbos Harderwijk 6 km.

Faciliteiten

 •    Internet/wifi
 •    muziekinstallatie
 •    beamer/scherm
 •    magnetron
 •    koelkast
 •    barbecue
 •    bosrijke omgeving
 •    bij rivier/beek
 •    erf is omheind
 •    sportveld
 •    speeltuin

 

 •    trampoline
 •    tafeltennistafel
 •    volleybalnet
 •    sport- en spel activiteiten
 •    aanbod van excursies
 •    kampvuurplek
 •    fietsverhuur
 •    outdooractiviteiten

Details

Maximum aantal personen 140
Aantal slaapkamers 20
Aantal douches 8
Aantal toiletten 8

Alle recensies

Er is voor deze locatie nog geen recensie geschreven. Ben jij de eerste?


Schrijf een recensie

Deel deze locatie met uw vrienden en collega's