Nationaal Kamp Hattem

Een unieke schoolwerkweek!

U moet ingelogd zijn om een recensie te kunnen plaatsen.
Klik hier om in te loggen

Prijzen (persoon/dag)

(vanaf prijzen inclusief 9% BTW)

Wilt u een schoolkamp organiseren?…Een unieke schoolwerkweek?….Wij organiseren 1x per jaar 5 dagen-4 nachten een superleuk-educatief- interactief-sportief-creatief schoolkamp!….all inclusive..dus ook het ook vervoer!!

In 2017 is dit van 12-16 juni 2017… Wij doen dit maar 1x per schooljaar!

HELAAS DUS GÉÉN ANDERE DATUM MOGELIJK!!

Vraag direct een offerte aan

Nationaal Kamp Hattem

Er is zeer veel te vertellen over de educatieve thema’s, over samenwerking, creativiteit en gezonde competitie…… Het kamperen in een tentje, koken in een potje en plassen in een putje is inmiddels wel professioneler geworden en omvat alles van de moderne tijd, denk aan spiegels, warm en koud water en normale toiletten. Wij willen de kinderen vooral kennis laten maken met de natuur en vanuit hun belevingswereld wordt zodoende een beroep gedaan op hun fantasie. De kampweek wordt hún wereld waarin ze groot, sterk, dapper of juist angstig en bang kunnen en mogen zijn.  Ieder kind komt aan zijn trekken, het sportieve, het sterke, de slimmerik en de dromer….. Kortom, redenen genoeg om mee te doen met deze unieke schoolwerkweek voor groep 7 en/of 8 van het basis onderwijs. De prijs is zeer interessant en de midweek uniek; 79,50 euro p.p all-inclusive. U wordt per bus gehaald en teruggebracht, voor voeding wordt gezorgd. Dit geldt ook voor diëten, halal voedsel, vegetarische maaltijden. Een actief spelprogramma,  een sportdag én spannende speurtochten maken het af.  Als leerkracht hoeft u niets te organiseren. U kunt samen met uw kinderen met volle teugen genieten van deze unieke schoolwerkweek…wij kunnen ook grotere groepen ontvangen, tot 250 kids.

in 2017 zijn dit 5 dagen van 12-16 juni !

Vragen??…Vraag!!  U mag altijd bellen!

wim van zijl

Ook verhuren wij ons gebouw “De Zandkreek” dat gelegen is midden in ons eigen bos. Slaapkamers en slaapzalen met vaste bedden voor 64 personen, voorzien van een HACCP-genormeerde keuken, gezellige zaal met bar en piano, slaapkamers en slaapzalen voorzien van vaste bedden, moderne douches en toiletten. En tevens rolstoelvriendelijk met dito toilet/ doucheruimte. Buiten kunt u ons amfitheater met stookplaats en onze voetbalkooi gebruiken! Vragen??…  Vraag !!

Omgeving

de grote leemcule 1 km.
centrum hattem 2 km.

Faciliteiten

 •    rolstoeltoegankelijk
 •    2-persoons kamers
 •    Internet/wifi
 •    wasgelegenheid
 •    oven
 •    magnetron
 •    koelkast

 

 •    bereikbaar met OV
 •    bosrijke omgeving
 •    sport- en spel activiteiten
 •    aanbod van excursies
 •    kampvuurplek

Details

Maximum aantal personen 64
Aantal slaapkamers 8
Aantal douches 7
Aantal toiletten 17

Alle recensies

Claudia Peperzak

Onze school doet al heel lang mee, een uitdagende en leerzame week. De kinderen en mentoren leven er een heel jaar naartoe..geweldig!

Hetty Smalheer

Al jaren gaat de bovenbouw van onze school naar dit kamp.Een wereld vol avontuur, waarin kinderen uitgedaagd worden.

Schrijf een recensie

Deel deze locatie met uw vrienden en collega's