De Hollandse Boerderij

De Hollandse Boerderij biedt volop mogelijkheden

U moet ingelogd zijn om een recensie te kunnen plaatsen.
Klik hier om in te loggen

Prijzen (persoon/dag)

(vanaf prijzen inclusief 9% BTW)

De ‘Hollandse Boerderij’ is een gezellige kampeerboerderij, rustig gelegen in het buitengebied van Bodegraven (de Meije), het Groene Hart van Zuid-Holland. Een plaats waar u zich volop in de natuur bevindt, maar waar ook tal van activiteiten en bezienswaardigheden in de nabije omgeving zijn.

Geen recensies
Schrijf een recensie
Vraag direct een offerte aan

De Hollandse Boerderij

DE GROTE ACCOMMODATIE

Verblijfsruimte geschikt voor 50 personen. Uit te breiden met de hooiberg tot 64 personen.Voorzien van een goed uitgeruste keuken met voldoende pannen en serviesgoed dubbeldeurs koelkast, zespits gas-fornuis met oven, vriezer, ijsblokjesmachine, vaatwas-machine koffie-zetapparaten (+ filters), waterkoker en magnetron.De leefruimte, inclusief bar en diverse soorten glaswerk, bestaat uit tafels, stoelen en een zithoek.Muziekinstallatie voor laptop of iPod en televisie.

Slapen is boven, 2 slaapzalen met stapelbedden.1 x 23 bedden en 1 x 27 bedden.Matrassen en kussens zijn aanwezig. Zelf meenemen kussensloop, onderlaken, slaapzak/dekbed.Sanitaire voorzieningen: 1 dichte herendouche en 3 open douches, 1 toilet en 3 urinoirs;1 dichte damesdouche, 2 toiletten en apart nog 1 invalide douche en toilet.Buiten zijn 2 overdekte plaatsen om te barbecueën, de barbecue voor houtskool is aanwezig (houtskool is te verkrijgen bij de verhuurder).

DE KLEINE ACCOMMODATIE

Verblijfsruimte geschikt voor 28 personen. Gemeenschappelijke ruimte met open keuken. Keuken voorzien van grote koelkast, vierpits gasfornuis met oven, koffiezetapparaat (+ filters), waterkoker, magnetron, 2 spoelbakken.Voldoende pannen, serviesgoed en glaswerk.Slapen is verdeeld over 3 ruimtes: kamer met 4 stapelbed-den, kamer met 3 stapelbedden en een kamer met7 stapelbedden.Matrassen en kussens zijn aanwezig. Zelf meenemen kussensloop, onderlaken, slaapzak/dekbed.Sanitaire voorzieningen: 1 badkamer met 2 wastafels,2 douches en 2 toiletten en 1 badkamer met 2 douches en 1 toilet.Buiten een overdekt zitje met picknick tafels.Er staat een barbecue op houtskool. (houtskool is te verkrijgen bij de verhuurder).

DE HOOIBERG

Verblijfsruimte geschikt voor 30 personen en overnachtentot 14 personen. Gemeenschappelijke huiskamer met barretje. Deze ruimte heeft geen kookgelegenheid.Voorzien van serviesgoed en glaswerk, koffiezetapparaat(+ filters), waterkoker, elektrisch kookplaatje en koelkast.Slapen is verdeeld over 4 slaapkamers (boven) met iedereen wastafel.Kamer1: 1 stapelbedKamer2: 2 stapelbedden +1 persoons-bedKamer3: 2 stapelbedden +1 persoon-bedKamer 4: 2 persoons-bed + kinderledikantjeMatrassen en kussens zijn aanwezig. Zelf meenemen kussensloop, onderlaken, slaapzak/dekbed.Sanitaire voorzieningen: 1 toilet en 1 douche.Deze ruimte wordt vaak gecombineerd met de grote accom-modatie. Samen zeer geschikt voor feesten en partijen tot 125 personen.

Omgeving

Kano, kayak, zeil- en electro(fluister)botenverhuur 13.0 km.
Archeon Museumpark 13.2 km.
Avifauna Vogelpark 15.2 km.
Zwembad Aarweide 16.9 km.
Oortjespad Kinderboerderij 19.5 km.

Faciliteiten

 •    rolstoeltoegankelijk
 •    Internet/wifi
 •    tv
 •    muziekinstallatie
 •    vaatwasser
 •    oven
 •    magnetron
 •    koelkast

 

 •    barbecue
 •    landelijk
 •    bij of op camping
 •    sportveld
 •    fietsverhuur

Details

Maximum aantal personen 64
Aantal slaapkamers 6
Aantal douches 8
Aantal toiletten 7

Alle recensies

Er is voor deze locatie nog geen recensie geschreven. Ben jij de eerste?


Schrijf een recensie

Deel deze locatie met uw vrienden en collega's