Uw locatie hier?

Gratis uw locatie registreren voor meer reserveringen

Uw locatie registreren op wegaanopkamp.nl

Als overnachtinglocatie, recreatiebedrijf, groepsaccommodatie of kamplocatie denkt u vast veel na over hoe u de bezettingsgraad van uw accommodatie of activiteiten kunt verhogen. Heeft u daarbij weleens gedacht aan het aantrekken van scholen en andere grote jeugdgroepen?! Scholen gaan doorgaans doordeweeks op kamp, een tijdstip waarop u vaak nog wel plek vrij heeft.

testjpg

Toch zijn schoolkampen niet alleen maar gemakkelijk. Schoolgroepen brengen ook veel werk met zich mee. Alle kinderen moeten eten, het liefst de hele dag bezig gehouden worden en bovenal veilig op uw terrein kunnen vertoeven. We gaan op kamp! helpt u bij alle onderdelen. Er wordt u een platform geboden om gericht scholen en andere grote jeugdgroepen te werven. Daarnaast adviseren wij zodat u meer boekingen krijgt.

Waarom uw locatie aanmelden?

We gaan op kamp! is de grootste aanbieder van kamplocaties en -groepsaccommodaties door heel Nederland. Door de gratis hulp die wordt geboden aan scholen en andere kamporganisatoren is de website dé startplek voor de organisatie van een kamp geworden. Maandelijks bezoeken duizenden kamporganisatoren de website van We gaan op kamp! om er te zoeken naar geschikte kamplocaties en groepsaccommodaties. U wilt vast ook tussen deze locaties staan!

Gratis aanmelden en pas betalen bij een boeking

Een bedrijfsvermelding bij We gaan op kamp! is gratis. Er wordt hard voor u gewerkt om school- en andere jeugdgroepen binnen te halen. Pas wanneer de inspanningen van We gaan op kamp! een boeking opleveren hoeft u een boekingsfee te betalen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en de boekingsfees? Klik dan op Uw locatie registreren.