Nieuws & evenementen

Team We gaan op kamp! uitgebreid

Het gaat goed met We gaan op kamp!

We gaan op kamp! is de grootste aanbieder van kamplocaties en -groepsaccommodaties door heel Nederland. Door de gratis hulp die wordt geboden aan scholen en andere kamporganisatoren is de website dé startplek voor de organisatie van een kamp geworden. Maandelijks bezoeken duizenden kamporganisatoren de website van We gaan op kamp! om er te zoeken naar geschikte kamplocaties en groepsaccommodaties.
Steeds meer mensen weten ons te vinden, mede hierdoor zijn we de afgelopen jaren gegroeid. Daar zijn we enorm trots op.
Om iedereen die op kamp wil gaan snel en adequaat te kunnen helpen, werd het tijd om het team uit te breiden.

Marion van der Giessen

Marion van der Giessen

Even voorstellen…Marion van der Giessen – Wehrmeijer

Sinds maart 2017 werk ik als freelance Virtual Assistant voor We gaan op kamp! en verzorg het contact met onze boekers en bedrijven en de locaties.

Na een maand We gaan op kamp! merk ik al hoe gaaf het is om op deze manier en met veel plezier een bijdrage te kunnen leveren aan een succesvol kamp.

Als moeder en actief vrijwilligster bij sportverenigingen, de basisschool en de middelbare school begrijp ik als geen ander het het een pittige en tijdrovende kluif is om een school-, jeugd- of sportkamp van de grond te krijgen, te organiseren en te begeleiden.

Dienstverlening stroomt door mijn aderen. Mijn achtergrond is o.a. de hospitality- en dienstverlenende sector. Het was mijn droom om in de hotellerie te werken en die droom heb ik verwezenlijkt, na mijn opleiding op de hotelschool in Zwitserland heb ik in binnen- en buitenland in hotels gewerkt. Mijn passie was en is het nog steeds om het ‘mijn gasten en bezoekers’ naar de zin te maken, zich op hun gemak te laten voelen, vrij te zijn, lol te laten hebben en hen daarbij te helpen zodat ze blij en voldaan naar huis gaan om volgend jaar weer terug te keren. Het mag hen aan niets ontbreken.
Ik zet mijn passie heel graag in om jou en jouw organisatie, school, vereniging, club, bedrijf, team enz. te helpen een kamp of uitje te organiseren. Dit sluit weer mooi aan bij de filosofie van Ruben Klerkx, oprichter van We gaan op kamp!, om dit door middel van de gratis kamphulp te doen, zodat jij je als organisator kunt richten op de andere zaken die jullie kamp tot een onvergetelijk succes zullen maken.
Neem bijvoorbeeld een schoolkamp van groep 8. Dat vergeet je toch nooit meer. Zo gaaf. Of een introductiekamp. Juist zo’n kamp staat aan de wieg van een schoolleven lang samen optrekken, van vriendschappen sluiten en samenwerken. Maar ook fotoshoot-weekenden zien we voorbij komen waarvoor gewoon alles van A tot Z moet kloppen. Of sportverenigingen die een sportief seizoen afsluiten met een spetterend kamp of juist kamp en sportieve uitdaging combineren. Vaak heeft iedereen verstand van de ‘eigen zaken’ en wordt het organiseren van een kamp “er even bij gedaan”. Mijn motto is o.a. “waarom moeilijk doen als het makkelijk kan” en “waarom het wiel uitvinden, als het al bestaat”.
Wat gaaf dat je een kamp mag organiseren en wat goed dat je de hulp van We gaan op kamp! inschakelt. We bemiddelen tussen kamporganisatoren en kamplocaties zonder dat we daar ooit extra kosten … dat is ons ‘welkomstwoord online” als je onze kamphulp inschakelt. En gaaf is het zeker. Maar…

Veel aanvragen komen regelmatig ’s avonds (laat) of in het weekend binnen. Als vrijwilliger weet ik dat dit soort activiteiten juist dan worden opgepakt, in de vrije tijd van ouders, juffen en meesters en school- en studiebegeleiders, mentoren, (jeugd)commissies en andere vrijwilligers.

“Het lijkt onmogelijk totdat het klaar is” (Nelson Mandela). Ik help jou graag om van jouw kamp een ‘geslaagd en onvergetelijk’ evenement te maken. Ik help je door het vinden van de geschikte locatie. En als het goed is bevallen, dan heb je het draaiboek voor het volgende kamp al klaarliggen. En dan helpen we je graag weer op weg. Want als we jou kennen en weten wat je zoekt, is het nog makkelijker voor jou en voor ons om de perfecte locatie – op tijd – te boeken.

Tot gauw..

We denken dus graag met je mee en zoals gezegd helpen wij gratis om snel en gemakkelijk de beste deals voor je te regelen. Boeken via We gaan op kamp! levert dus altijd voordeel op en je betaalt altijd de laagste prijs! Mocht je vragen hebben, neem gerust contact met ons op via info@wegaanopkamp.nl . Ik streef ernaar om binnen 24 uur antwoord te geven.