FAQ

Vind hier de antwoorden op de meest gestelde vragen

Een vraag die hier niet bij staat? Neem dan contact met ons op!

Zijn er kosten verbonden aan de diensten van We gaan op kamp! of het gebruik van deze website?

Nee! Het gebruik van de website is volledig gratis. We willen het organiseren van een kamp zo makkelijk mogelijk maken zonder extra kosten!

 

Wat betekenen de termen “offerte aanvragen” “informatie aanvragen” en “contactgegevens opvragen”?

Wanneer u informatie of een offerte opvraagt vult u uw kampgegevens in en sturen wij uw vraag naar het door u uitgekozen bedrijf. Zij zullen dan zo snel mogelijk reageren. U vraagt dus geen offerte aan bij We gaan op kamp!, maar rechtstreeks bij de kamplocaties.
Wanneer u op “contactgegevens opvragen” klikt ontvangt u binnen enkele seconden een e-mail met daarin alle adresgegevens van het door u gekozen bedrijf. U kunt dan zelf contact opnemen of de bedrijfs website bezoeken.

 

Als ik een offerte aanvraag, zit ik dan ergens aan vast?

Wees gerust…Het aanvragen van een offerte is altijd vrijblijvend. Let er wel op dat offertes vaak maar een beperkte tijd geldig zijn.

 

Betaal ik provisie aan We gaan op kamp! als ik een locatie boek?

Nee! Het zoeken van locaties en het aanvragen van offertes doen we geheel gratis voor u. Wanneer u een geschikte locatie heeft gevonden kunt u zelf uw kamp boeken zonder dat wij hier tussen zitten.

 

Waarom moet ik al die gegevens invullen als ik informatie op wil vragen bij een bedrijf?

Door deze gegevens in te vullen kunnen we u een zo passend mogelijk aanbod doen. U ontvangt alleen suggesties van ons die volledig bij uw zoekopdracht passen. Bovendien kunnen de locaties u hierdoor veel sneller helpen.

Ik wil kampspellen verzamelen voor mijn kamp maar waar is de Spellen Collectie gebleven?

Alle kampspellen van We gaan op kamp! zijn onder gebracht op een hele gave website www.buitenbaas.nl. Hier staan honderden spellen die leuk zijn om te spelen tijdens uw kamp maar ook daarbuiten.

 

Kan ‘We gaan op kamp’ ook meer betekenen voor onze school bij de organisatie van ons schoolkamp?

Jazeker! Op aanvraag helpen we u graag verder met de organisatie en het samenstellen van een passend programma. Door onze ervaring en betrokkenheid hebben we al vele scholen geholpen met hun kamporganisatie. Zo gaan we bijvoorbeeld graag mee bij grote groepen om ook tijdens het kamp alles voor u te regelen. Wilt u meer weten over de extra mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

 

Staat uw vraag hier niet bij?
Klikt u dan hier om uw persoonlijke vraag aan ons te stellen.