Missie en Visie

Gratis hulp bij de organisatie van schoolkampen e.a. kampen.

Een geslaagd kamp voor iedereen!

testjpg

Missie

We gaan op kamp! wil hulp aan scholen bieden bij de organisatie van hun jaarlijkse schoolkamp. Door deze organisatie voor de scholen zo makkelijk mogelijk te maken of zelfs uit handen te nemen moeten leraren meer tijd over houden voor hun dagelijkse werkzaamheden en meer kunnen genieten van het kampuitje. Door de combinatie van de leraren die meer tijd over houden en de persoonlijke benadering en jarenlange ervaring van We gaan op kamp! ontstaat een kwalitatief hoogstaand kampverblijf. Wanneer andere organisaties dan scholen ook nuttig gebruik kunnen maken van de diensten van We gaan op kamp! is dat extra mooi.

Kortom; We gaan op kamp! helpt!

Visie

We gaan op kamp! streeft na de grootste verzamelsite van groepsaccommodaties voor jeugdgroepen te zijn. Elke leraar, ouder of begeleider die de organisatie van het (school)kamp op zich heeft genomen moet de weg weten te vinden naar We gaan op kamp!
We gaan op kamp! wil een vaste plek veroveren in het proces van de kamporganisatie door duidelijke hulp te bieden. Het blijven verbazen van gebruikers door het delen van ervaring en het bieden van gratis hulp, tips en trucs moet altijd de belangrijkste doelstelling blijven.