Nieuws & evenementen

Grote stap voor We gaan op kamp!

Ruben gaf zijn bedrijf weg!

10 september 2017…we zien een wel heel bijzonder bericht op LinkedIn. [IK GEEF MIJN BEDRIJF WEG…] “Whaaat?!@#! Is er iemand gek geworden?” Jarenlang al je tijd en geld investeren om Wegaanopkamp.nl groot te maken. En het dan aan iemand anders gunnen…Dat geloofden we niet. Snel het filmpje checken!

En ja, Ruben Klerkx zocht écht iemand aan wie hij Wegaanopkamp.nl kon weggeven en die het met dezelfde passie en energie wilde voortzetten. En die iemand heeft hij gevonden. Sterker nog, die ‘iemand’ zijn er zelfs twee geworden. Na een bijna The Voice-achtige afvalrace heeft Ruben uit honderden kandidaten uiteindelijk ons gekozen.

Wie zijn wij? Wij zijn Regina Dijkshoorn en Robert Maurik en wij grijpen deze kans héél graag met beide handen aan.

Wij hebben er zin in!

Zin om van Wegaanopkamp.nl dé goed werkende verzamelsite van groepsaccommodaties voor schoolkampen, sportverenigingen, familie- en vriendengroepen te maken. Goed werkend voor u als accommodatie door veel boekingen en meer zichtbaarheid te realiseren én goed werkend voor groepen door een fantastisch verblijf te bieden. Want we willen uiteindelijk bereiken dat de groep via Wegaanopkamp.nl voor hun verblijf bij u terecht komt! Wij willen u en uw accommodatie helpen om beter zichtbaar en beter vindbaar te zijn en u ontzorgen voor (een deel van) het reserverings- en boekingsproces. Het bruist en borrelt van de ideeën. Heeft u ideeën of suggesties? Uiteraard horen we die graag.

Onze achtergrond

Regina

Regina komt uit een écht ondernemingsgezin. Tijdens en ook na haar studie HBO Toerisme heeft zij als recreatieleidster gewerkt waarbij zij verantwoordelijk was voor het uitvoeren van activiteitenprogramma’s op diverse bungalowparken, campings en groepsaccommodaties. Daarna is zij voor meerdere seizoenen naar het buitenland vertrokken als (hoofd)reisleidster/coördinator waarbij zij eindverantwoordelijk was voor diverse bestemmingen in Frankrijk, Italië en Tsjechië. Daarna is Regina als accountmanager voor diverse bedrijven werkzaam geweest.

Robert

Ook Robert is al vroeg met het toerisme en het organiseren van reizen in aanraking gekomen. Tijdens en na zijn opleiding bedrijfskunde is hij als reisleider werkzaam geweest en was hij eindverantwoordelijk op diverse bestemmingen in Frankrijk en Oostenrijk, begeleidde hij diverse outdoor-, culturele-, en sportactiviteiten en beheerde hij samen met Regina diverse (buitenlandse) accommodaties. Na zijn studie is Robert de financiële dienstverlening ingerold en heeft diverse sales- en managementfuncties gehad.

Tot snel!

Wij zijn beide altijd blijven verlangen naar de toeristische sector waar ons hart en passie liggen. En als het dan kriebelt en zo’n uitdaging komt voorbij dan moet je niet twijfelen en in het avontuur stappen! Wij kijken er enorm naar uit om alle energie en positiviteit in onze nieuwe eigen onderneming Wegaanopkamp.nl te steken. Tot snel!

Vriendelijke groet,

Robert & Regina van We gaan op kamp!