YMCA Kampeercentrum Leusden

Ervaar het gemak van luxe kamperen!

U moet ingelogd zijn om een recensie te kunnen plaatsen.
Klik hier om in te loggen

Prijzen (persoon/dag)

(vanaf prijzen inclusief 9% BTW)

Altijd al eens lekker luxe willen kamperen en op zoek naar de perfecte plek voor een schoolkamp, een weekendje weg met de vereniging of wilt u uw kind een geweldig zomerkamp laten beleven? Dan bent u bij ons aan het goede adres!

YMCA Kampeercentra beschikt over een tweetal kampeercentra gelegen in de bossen. Tijdens uw verblijf beschikt u over een eigen tentenkamp. Daarnaast wordt het eten en drinken compleet voor u verzorgd. Gewoon de hele dag lekker bezig zijn met je groep. Ervaar het gemak van luxe kamperen!

Geen recensies
Schrijf een recensie
Vraag direct een offerte aan

YMCA Kampeercentrum Leusden

Midden in de bossen bij Leusden op het Landgoed den Treek staat de prachtige groepsaccommodatie van YMCA Leusden. Rondom het moderne kamphuis liggen 9 tentenkampen.

De locatie is te huur voor groepen vanaf 15 tot en met 500 personen.

YMCA Leusden is zeer geschikt voor vakantiekampen, schoolwerkweken, weekenden en cursussen.

Geen zorgen over het inkopen en bereiden van eten, de professionele keukenstaf zorgt voor 3 heerlijke maaltijden per dag. Koffie, thee en limonade haalt u wanneer u dat wilt.

Op het terrein is een grote speeltuin waar de kinderen zich uitstekend kunnen vermaken. Veel activiteiten zoals de grote zeephelling, bungeerun, driepersoonssteps, boerenbosgolf en midgetgolf zijn gratis. Tevens bieden wij ook Camp Support aan. O.a. Outdoor Lasergamen, GPS tochten, Arrow battle en Handboogschieten.

Op circa 20 minuten loopafstand van het kamp vindt u zwembad de Octopus. Er is een binnenbad met veel recreatiemogelijkheden, zoals een glijbaan, een wildwaterstroom, een bubbelbad etc. Er is een klein buitenbad, een 50 meterbad en er zijn ook zonneweiden. Bij mooi weer ligt het Henschotermeer op 20 minuten fietsen.

Terrein

Het terrein beschikt over 9 kampvelden verdeeld over het terrein uitgerust met slaaptenten, grote eet/recreatietent en een staftent. Op het terrein is een grote speeltuin waar de kinderen zich uitstekend kunnen vermaken, veel activiteiten zoals de grote zeephelling, bungeerun, driepersoonssteps, boerenbosgolf en midgetgolf zijn gratis. Tevens bieden wij ook Camp Support aan. O.a GPS tochten, lasergamen, Arrow battle en handboog schieten. Deze activiteiten kunnen tegen een kleine meerprijs worden bijgeboekt.

Kampschuur

Centraal op ons kampeercentrum staat de kampschuur met daarin een sfeervolle zaal. In overleg met de gastheer kunt u hiervan gebruik maken. De zaal beschikt over een geluid- en lichtinstallatie en een beamer met een groot scherm (3m x 2,5m). Cd’s en DVD’s zijn niet aanwezig. U kunt een laptop op de muziekinstallatie aansluiten via mini-jack en op de beamer via VGA aansluiting.

Bos/Spelgebied

Binnen ons bos/spelgebied mogen activiteiten en bosspelen gedaan worden die van de paden afwijken. Deze activiteiten mogen de gehele dag tot 23.30 uur in het YMCA bos/spelgebied gedaan worden. Om 23.30 uur dient de activiteit te zijn afgelopen en keert u terug naar uw eigen kampterrein. Droppings zijn helaas niet toegestaan.

Activiteiten

Tijdens uw verblijf kunt u kosteloos gebruik maken van de midgetgolf, bungeerun en zeephelling. Deze activiteiten dienen wel vooraf te worden gereserveerd. Deze activiteiten zijn goed te combineren met de Camp Support activiteiten. Gratis activiteiten.

* Airtrampoline
* Midgetgolf
* Boerenbosgolf
* Drie-persoons-steps
* Spijkerbroekhangen
* Bungeerun
* Speeltuin
* Sportvelden
* Puzzeltochten

Camp Support

YMCA Kampeercentra biedt complete programma’s met uitdagende activiteiten aan. Wij noemen dit Camp Support. Dit zijn betaalden activiteiten met begeleiding.

Al onze programma’s worden begeleid door ervaren YMCA instructeurs. Wij werken met een gedocumenteerd en getoetst veiligheidssysteem. Hierdoor heeft u als klant de garantie dat wij op een veilige en betrouwbare manier met uw programma om gaan.

De activiteiten zijn goed te combineren in een roulatiesysteem ook met activiteiten die u zelf verzorgd.

* Arrow battle
* Outdoor Lasergamen
* GPS schatzoeken
* Handboogschieten

 

 

 

Omgeving

Zwembad Octopus Leusden 3.4 km.
Dierenpark Amersfoort 5.4 km.
Henschotermeer 6.2 km.
Bosbad Amersfoort 6.4 km.
Pyramide van Austerlitz 6.9 km.
Vliegveld Soesterberg 8.5 km.
Kaasboerderij 10.1 km.

Faciliteiten

 •    rolstoeltoegankelijk
 •    Internet/wifi
 •    muziekinstallatie
 •    beamer/scherm
 •    koelkast
 •    barbecue
 •    bosrijke omgeving
 •    erf is omheind
 •    sportveld
 •    speeltuin
 •    schommels

 

 •    trampoline
 •    tafeltennistafel
 •    tafelvoetbaltafel
 •    volleybalnet
 •    sport- en spel activiteiten
 •    aanbod van excursies
 •    fietsverhuur
 •    outdooractiviteiten

Details

Maximum aantal personen 600
Aantal slaapkamers 70
Aantal douches 26
Aantal toiletten 17

Alle recensies

Er is voor deze locatie nog geen recensie geschreven. Ben jij de eerste?


Schrijf een recensie

Deel deze locatie met uw vrienden en collega's