’t Zinkviooltje

Actie en ontspanning, het kan allemaal!

U moet ingelogd zijn om een recensie te kunnen plaatsen.
Klik hier om in te loggen

Prijzen (persoon/dag)

(vanaf prijzen inclusief 9% BTW)

Welkom bij ’t Zinkviooltje op internet. Op deze plaats willen wij u een indruk geven hoe u op een ontspannen of juist actieve wijze uw vakantie bij ons kunt doorbrengen. Komt u met uw gezin met de caravan of tent naar de camping. Of met een groep (min 20 personen) in de groepsaccommodatie. Dan bent u bij ons op het goede adres.

Wilt u actief het mooie Zuid Limburgse heuvellandschap en de Voerstreek verkennen, dan kan dat op Hybridefietsen, Racefietsen, Mountainbikes, E-bike’s , Electrofietsen , Retroscooters of Vespascooters van de Rijwiel & Mountainbike verhuur ’t Zinkviooltje. Ook voor aankoop nieuwe of jonge gebruikte E bikes kunt U bij ons terecht.

Geen recensies
Schrijf een recensie
Vraag direct een offerte aan

’t Zinkviooltje

`t Zinkviooltje is gesitueerd in het hart van het alom bekende Geuldal, in het Heuvelland, ook wel Klein Zwitserland genoemd, direct gelegen aan het natuurreservoir waar het beschermde plantje genaamd Zinkviooltje als enigste plek in Nederland groeid. De Heimansgroeve ligt direct tegenover het terrein van ’t Zinkviooltje aan de overkant van de rivier de Geul. Doordat het aan het einde van de doodlopende Plaatweg ligt is het verscholen van de buitenwereld, ideaal voor de rust van de gasten. Op loopafstand van Herberg de Smidse, Restaurant de Wingbergermolen en de overal bekende IJsverkoop Wingbergerhoeve.

’t Zinkviooltje is een monumentale boerderij die al 55 jaar als toeristisch bedrijf in gebruik is. Zij ontleent haar naam aan een zinkflora, die uniek is voor Europa. Door de flora- en faunarijke ligging in het Geuldal heeft ’t Zinkviooltje een geheel eigen bekoring. Een unieke ligging aan de voet van de Vaalserberg, het hoogste punt van Nederland (325m NAP) met het fraaie Drielandenpunt.De Geul, een rivier die in de Ardennen zijn oorsprong vindt, stroomt direct langs ons erf.De service van ’t Zinkviooltje is afgestemd op een gezonde en sportieve ontspanning die zo bijzonder goed past bij de natuurlijke recreatie van Zuid Limburg.’t Zinkviooltje is een vakantieoord met allerlei moderne voorzieningen dat tevens voldoet aan de eisen van deze tijd en eveneens aan alle internationale kampeerverordeningen. Onderdelen van ’t Zinkviooltje als bedrijf zijn de Camping, de Groepsaccommodatie en de Ebikeverhuur, Fietsenverhuur, Mountainbikeverhuur en Scooterverhuur.

België en Duitsland liggen op steenworp afstand. Excursies naar deze taalgebieden is dan ook van de vele educatieve mogelijkheden die niet elke vakantie bestemming kan bieden.

De groepsaccommodatie van ’t Zinkviooltje is een zeer veelzijdige accommodatie. Er is ruimte voor groepen verdeeld over 3 accommodaties. Door onze unieke indeling zijn er een 5-tal verhuurmogelijkheden variërend van ± 20 tot 200 personen. Wij informeren u graag over de ideale mogelijkheden voor uw gezelschap.De slaapkamers bieden ruimte aan 2 tot 15 personen. U kunt gebruik maken van gezellige gemeenschappelijke ruimtes en goed ingerichte keukens. Het sanitair is uitstekend.

De groepsaccommodatie van ’t Zinkviooltje is een geschikte locatie voor scholen, verenigingen en families die graag van ruimte en de prachtige Limburgse natuur willen genieten.

Omgeving

Labyrint Drielandenpunt 13 km.
Grotten Maastricht 26 km.
Mosaqua Subtropisch Zwemparadijs 10 km.
Rivier de Kleine Geul 0 km.

Faciliteiten

  •    koelkast
  •    bij rivier/beek
  •    bij of op camping
  •    sportveld
  •    speeltuin

 

  •    volleybalnet
  •    kampvuurplek
  •    fietsverhuur

Details

Maximum aantal personen 30
Aantal slaapkamers 3
Aantal douches 3
Aantal toiletten 3

Alle recensies

Er is voor deze locatie nog geen recensie geschreven. Ben jij de eerste?


Schrijf een recensie

Deel deze locatie met uw vrienden en collega's