Markant Outdoorcentrum, tentenkamp

De Ardennen locatie van Nederland!

U moet ingelogd zijn om een recensie te kunnen plaatsen.
Klik hier om in te loggen

Prijzen (persoon/dag)

(vanaf prijzen inclusief 9% BTW)

Een programma of overnachting bij Markant Outdoorcentrum doe je ‘samen met’ je klas-en studiegenoten, de vereniging of  je familie of vrienden op één van de mooiste groepslocaties van Oost Nederland. Samen ga je de uitdaging aan, plezier met elkaar beleven, uitgedaagd worden, ontspannen en samen d’ran! Dat zijn ervaringen die je opdoet bij Markant Outdoorcentrum.

Het groepskampeerterrein of de groepsaccommodatie is de basis voor de organisatie om van jou kamp een succes te maken een grote keuze aan activiteiten en keuze voor zelfverzorging of eten geleverd vanuit het restaurant op de locatie.

Geen recensies
Schrijf een recensie
Vraag direct een offerte aan

Markant Outdoorcentrum, tentenkamp

 

Door deze combinatie en

Markant Outdoorcentrum wordt ook wel de De Ardennen Locatie van Nederland genoemd en prachtig gelegen in het Achterhoekse landschap.

Het terrein ligt precies tussen de recreatieplas Stroombroek en het bosrijke gebied Montferland in. Het dorpje Braamt ligt vlak bij Doetinchem en makkelijk te bereiken via de A12! Het outdoorcentrum beschikt over verschillende groepskampeerterreinen, een groot 12ha outdoorterrein met o.a. klimtoren, waterplas, boogschietbaan, challenge parcours, mountainbikes, sport en spel etc.

Het terrein is schitterend mooi natuurlijk ingericht met hoge ecologische waarden. Schoolkampen en werkweken, voortgezet onderwijs, groep 8 kampen en MBO en HBO introductie kampen alles volledig verzorgd inclusief programma en/of ruimte voor uw eigen programma, overnachting en eten is de kracht van Markant Outdoorcentrum! Wat u als onderwijsinstelling ook voor ogen heeft, wij zijn een ideale kamplocatie voor meerdere dagen kampplezier. Wij denken met u mee bij de invulling van het programma.

Wat is er mogelijk? 

– Schoolkamp Outdoorcentrum: De klassen overnachten op het outdoorcentrum in tenten of accommodatie met diverse activiteiten op het evenemententerrein, trekking door het Montferlandse bos, kanotochten en een prachtige mountainbikeroute in de omgeving van het outdoorcentrum is allemaal mogelijk.

– Zwerfkamp Achterhoek: De klassen overnachten op verschillende campings in de omgeving. De activiteiten vinden plaats op het evenemententerrein en/of in de omgeving van het outdoorcentrum. De routes zijn op elkaar en de overnachtingslocaties afgestemd zodat alles voor iedere groep aan bod komt.

– Introductiedag of afsluiting jaar: Een actieve afsluitende survivaldag van het schooljaar of een introductieprogramma waarbij studenten elkaar leren kennen, samenwerken centraal staat en grenzen verleggen? Inclusief horecamogelijk vanuit het restaurant Dutch Mountain. Programma’s geschikt voor het voortgezet onderwijs, ROC, MBO & HBO onderwijs.

Vraag ons naar de programma’s, mogelijkheden en prijsindicaties.

Markant Outdoorcentrum beschikt ook over een groepsaccommodatie. Klik hier voor meer informatie over deze groepsaccommodatie.

Omgeving

Recreatieplas Stroombroek 0.1 km.
Kabelwaterskibaan Stroombroek 0.3 km.
Burgers Zoo 35 km.
Movie Park Germany 85 km.
Struisvogelboerderij Vrieswijk 19 km.
Huifkarcentrum Bergh 4 km.
Bowlingbaan 0.4 km.
Midgetgolf 0.4 km.
Zwembad Rozengaarde Doetinchem 5 km.
Mountainbike route Montferland 0 km.

Faciliteiten

 •    beamer/scherm
 •    koelkast
 •    barbecue
 •    bosrijke omgeving
 •    bij recreatiewater
 •    landelijk
 •    sportveld

 

 •    volleybalnet
 •    sport- en spel activiteiten
 •    aanbod van excursies
 •    kampvuurplek
 •    outdooractiviteiten

Details

Maximum aantal personen 400
Aantal slaapkamers 0
Aantal douches 20
Aantal toiletten 10

Alle recensies

Er is voor deze locatie nog geen recensie geschreven. Ben jij de eerste?


Schrijf een recensie

Deel deze locatie met uw vrienden en collega's