Groepsaccommodatie Kuijpershoefke.nl

Geweldige locatie voor school-, sport-, verenigingskampen en

U moet ingelogd zijn om een recensie te kunnen plaatsen.
Klik hier om in te loggen

Prijzen (persoon/dag)

(vanaf prijzen inclusief 9% BTW)

We hebben een sfeervolle, gemoedelijke en gezellige accommodatie waar jong en oud veel plezier beleeft. Het ligt in het gezellig Brabantse Loon op Zand. De accommodatie is geschikt tot 143 personen.

 

Vraag direct een offerte aan Informatie opvragen

Groepsaccommodatie Kuijpershoefke.nl

We zullen ons eerst even voorstellen. Wij zijn Frank en Corina Kuijpers. In 2012 hebben wij de Groepsaccommodatie overgenomen van Frank zijn ouders. We hebben 2 jongens ‘Stan en Rik’, en niet te vergeten onze hond ‘Puk” die houd van gezelligheid. De groepsaccommodatie met de naam “Kuijpershoefke” bestaat al sinds 1980, maar voorheen was opa Kuijpers ook al begonnen met een kampeerboerderij.

Wij bieden U binnen en buiten veel speel plezier voor jong en oud. Binnen zijn alle vertrekken voorzien van centrale verwarming. Er gaat niets boven een eigen douche, toilet en slaapkamers voor de leiding. Er zijn 2x 6 persoonskamers en 1x 2 persoonskamer. U kunt hier lekker rustig slapen, dit is misschien wel nodig tijdens een drukke week of weekend. verder zijn er 3 slaapzolders (2x 30 personen en 1x 17 personen) en 2 slaapzalen (2x 26 personen). Ook zijn er voldoende toiletten en douches. bij slecht weer is er ook ons overdekt buitenverblijf. Hier staat o.a. een voetbalspel, tafeltennistafel, sjoelbak, picknickbanken en een bankstel. U kunt hier ook gezellig knutselen of als de kinderen vrije tijd hebben kunnen ze hier lekker spelen.

Ook is er een grote gezellige recreatieruimte met een grootte van meer dan 145 m2 waar je met een grote groep makkelijk kunt zitten. Aan de recreatiezaal zit nog een kleinere ruimte, deze kunt U d.m.v. gordijnen afsluiten. Zo zijn er ook podium delen aanwezig, erg leuk voor een disco/bonte avond. De ruimte beschikt over een complete geluidsinstallatie met * radio * cd * dvd * microfoonaansluiting en boxen. De installatie beschikt over diverse mogelijkheden zoals * laptop aansluiting * usb aansluiting. Aanwezig zijn * 2 microfoons * geluidskabel * kabels voor laptop (VGA en HDMI). Tevens hangt er een beamer incl. groot scherm en er staat een kleuren tv.

Zo is er ook GRATIS WIFI, maar er  zijn ook meerdere vaste internet aansluitingen. Ook is er een accespoint aanwezig zodat U over het hele terrein WIFI heeft.

Aan de gezellige recreatieruimte grenst onze mooie sfeervolle overkapping met grote picknickbanken en sfeerverlichting in de avond. Je kijkt vanuit hier mooi weg over het sportveld, de weilanden en onze geiten wei ( U ziet hier o.a. * 2 walibi’s * eendjes * kippen * geiten en niet te vergeten ieder jaar weer jonge geitjes). Ook staan er buiten 2 betonnen tafeltennistafels en een tafelvoetbalspel. De konijntjes die er zitten willen graag geknuffeld worden.

Op de bedden liggen waterdichte, luchtdoorlatende matrassen voorzien van een hoes

De keuken is in 2018 helemaal vernieuwd. Hij is volledig ingericht met * 2 grote koelkasten * grote oven op krachtstroom * magnetron * 2x 4 pits gasfornuis * industrie vaatwasser (tegen betaling) * koffiezetapparaat (koffiefilters gratis bij ons verkrijgbaar als ze op zijn) * grote fluitketel en waterkoker. Verder zijn er voldoende * borden * bekers * bestek * schaaltjes en diverse keukengerei. Ook zijn er voldoende * kook/koekepannen * thermoskannen * schenkkannen *  schalen * vergieten * dienbladen * snijplanken * braadpannen enz. Verder is er nog een kluisje aanwezig.

We hebben ook een geweldige grote speeltuin met verschillende toestellen erin zoals * ooievaarsschommel * wippen * klimrek * schommels * familie schommel * draaimolens * duikelrek en niet te vergeten de super gave kabelbaan.

Vergeet natuurlijk niet ons PRIVÉSPEELBOS.  bos van meer dan 35000 m2 en 1 bos meer dan 25000m2. Dit bos is netjes opgeschoond en kun je er heerlijk ren/verstop spellen in doen en natuurlijk spooktochten. Geweldig als je na zonsondergang nog in ons bos te mogen, dit is andere delen van het bos niet toegestaan.

Zo is er ook nog een groot sportveld van ruim 5000 m2

Er is een grote speeltuin met veel verschillende toestellen en is afgesloten d.m.v. een heg. Als je als leiding toezicht houd kun je lekker op een bankje zitten met een kopje koffie/thee in de hand en heerlijk genieten van de spelende kinderen. Ook hebben we een groot sportveld van meer dan 5000 m², met een apart (verhard) volleybal/basketbalveld. Hier kan ook een kampvuur gehouden worden, dat door ons klaargezet wordt (U hoeft alleen door te geven welke avond U het kampvuur wil). U hoeft hem alleen maar aan te steken en er een gezellige avond van te maken, door bv. Samen liedjes te zingen.
Ook beschikken we over een eigen Privé speelbos (1 bos van meer dan 35.000 m² en
1 bos van 25.000 m²groot). Hier kun je leuke activiteiten uitzetten, denk aan levend stratego, vlaggenroof enz. wat is er nou leuker om overdag, maar ook vooral in de donkere uren in ons bos te kunnen spelen. Heel bijzonder om na zonsondergang nog in het bos te lopen, want dit is de andere delen niet toegestaan. Erg leuk om bv. een dierengeluiden spel te doen of een spooktocht in ons eigen bos te houden, geweldig toch!

Onze accommodatie ligt op loopafstand van het centrum van Loon op Zand.

We zijn het hele jaar open voor bv. * verenigingen * scholen * sportclubs * families enz.
In de winter zijn wij ook erg blij met wat kleinere groepen.

Zoal het gezegde….. Bij Kuijpershoefke moet je zijn geweest!!!!!!

Groetjes Frank – Corina – Stan en Rik Kuijpers

 

 

Omgeving

De Efteling 3 km.
De Financiën 1 km.
De Oliemeulen 7 km.
Kamp Vught 13 km.
zwembad de Groene Wellen 4 km.
zwembad De Vennen 9 km.
zwembad zidewinde 6 km.
zwembad Het Run 6 km.
Nationaal park De Loonse en Drunense duinen 0 km.
Voetbalparty (komt aan huis) 0 km.
recreatief Loon op Zand (fiets verhuur) 0 km.
Brabant sport- en spelverhuur 13 km.
Friture Vogels (komt aan huis) 44 km.
Bakker Smolders (vers brood wordt aan huis gebracht) 0 km.
Lekker gewoon uit Loon (eten wordt aan huis gebracht) 0 km.
Keurslager William Martens 0 km.

Faciliteiten

 •    privé gebruik (geen andere groepen aanwezig)
 •    rolstoeltoegankelijk
 •    2-persoons kamers
 •    kamers met eigen toilet
 •    Internet/wifi
 •    wasgelegenheid
 •    tv
 •    muziekinstallatie
 •    beamer/scherm
 •    vaatwasser
 •    oven
 •    magnetron
 •    koelkast
 •    barbecue

 

 •    dieren op terrein
 •    bosrijke omgeving
 •    in dorp of stad
 •    landelijk
 •    sportveld
 •    speeltuin
 •    schommels
 •    wipwap
 •    tafelvoetbaltafel
 •    volleybalnet
 •    kampvuurplek

Details

Maximum aantal personen 143
Aantal slaapkamers 8
Aantal douches 12
Aantal toiletten 8

Alle recensies

Corina Kuijpers

super leuke locatie. Ideaal voor je school, vereniging enz. heel netjes en goed bijgehouden

Schrijf een recensie

Deel deze locatie met uw vrienden en collega's