Kinderkampen

Op kamp met een groep kinderen, hoe regelt u dat?!

Kinderkampen zijn spannend en gaaf!

Dat geldt voor de kinderen maar ook voor de organisatoren. Er komt namelijk veel kijken bij de de organisatie van kinderkampen. Wat er zoal bij komt kijken leest u hieronder. Heeft u toch nog vragen? Bel, app of mail mij dan. Ik help u graag verder.

Elk kinderkamp begint met een budget

Zorg dat u slim met uw budget om gaat. Door jarenlange ervaring weten wij wat de grote budgetkillers zijn en waar u op kunt besparen. Zo vertellen wij o.a. uit welke 4 belangrijkste kostenposten uw begroting bestaat.

Lees hier meer over het maken van een kampbegroting>>

De kamplocatie is de basis van uw kamp

De locatie die u kiest bepaalt in sterke mate de mogelijkheden en de sfeer van uw kinderkamp. Het is dan ook aan te raden om uw kamporganisatie te beginnen met de zoektocht naar een geschikte locatie. Wij raden aan om te beginnen met het opstellen van een wensenlijst.

Bekijk hier onze handige keuzehulp voor de ideale kamplocatie>>

Maak uw kamp compleet met een thema

Een kinderkamp met een thema gaat pas echt leven! Het is het allerleukste om uw eigen creativiteit de vrije loop te laten en zelf een thema te verzinnen en uit te werken. Het thema dat u kiest gebruikt u dan als kapstok om alle kamponderdelen aan te hangen. Van het eten tot de activiteiten en van de aankleding van de locatie tot de uitnodigingen voor de kinderen en ouders.

Bekijk hier meer dan 100 leuke themasuggesties>>

En er is nog veel meer…

Dit zijn nog maar enkele grepen uit de mogelijkheden voor een geslaagd kinderkamp. Er komt nog véél meer kijken bij de organisatie. Gelukkig hebben wij superveel informatie voor u verzameld.

Bekijk hier alles voor uw kamporganisatie>>