Kamplocaties

Voor elk kamp een passende locatie

Kamplocaties passend bij uw wensen

vindt u zeker bij We gaan op kamp. Kamplocaties zijn er in vele soorten en maten. U kunt bijvoorbeeld op kamp in de Steentijd met een bijpassende kamplocatie. Maakt u een keuze uit de verschillende mogelijkheden hieronder. Vindt u geen kamplocaties die bij uw wensen passen? Geen zorgen. Ik geef u graag een passend advies.

Kamplocaties voor scholen

Hebben als eigenschap dat zij grote groepen kunnen herbergen in en om de locatie. Belangrijk bij zo’n kamplocatie zijn ook de uitvalswegen. U wilt wellicht met de kinderen een excursie doen, een museum bezoeken of een dropping in het bos.

Kamplocaties voor grote groepen >20

Zijn volledig ingericht om veel mensen tegelijk optimaal te kunnen bedienen en van alle gemakken te voorzien. Een grote keuken, een nog grotere kantine en een toch best knusse tv hoek. Alles is mogelijk. En om de mensen ook nog te kunnen entertainen zijn er tal van mogelijkheden rondom en in de buurt van de kamplocatie.

Kamplocaties voor kleine groepen <20

Zijn er in overvloed. Een klein huisje met toch veel privacy of liever een grote bungalow met alles erop en eraan, zoals een zwembad. Het is mogelijk. Wij beschrijven zo gedetailleerd mogelijk wat er op en rond de kamplocatie mogelijk is en wat het meeste past bij de grootte van de groepen.

Kamplocaties voor de scouting

Geven extra aandacht de mogelijkheid tot avontuur rondom de locatie. Zelf koken op het haardvuur in de vuurput, lange wandeltochten door de bossen of op ontdekkingstocht met een kano over de rivier. Natuurlijk is er ook in de kamplocatie op alles gerekend. Zoals een grote keuken, slaapzalen en doucheruimtes.