Groepsaccomodatie

Kies de accomodatie die bij uw groep past

Groepsaccomodaties die bij u passen

We gaan op kamp! heeft een heleboel groepsaccomodaties in vele soorten en maten voor u verzameld. Er zijn groepsaccomodaties voor kleine groepjes (<20), maar ook voor zeer grote groepen (>100). Maakt u een keuze uit de verschillende mogelijkheden hieronder. Geen groepsaccomodatie gevonden die bij uw wensen en eisen past? Geen zorgen. Ik geef u graag een passend advies.

Groepsaccomodaties voor scholen

Kunnen gemakkelijk grote groepen herbergen in en om de locatie. Niet alleen het aantal bedden is aangepast aan grote groepen, ook de faciliteiten passen daarbij. Vaak zijn alle maaltijden en activiteiten inbegrepen zodat u een aantrekkelijke all-in prijs krijgt.

Groepsaccomodaties voor grotere groepen >20

Zijn volledig ingericht om veel mensen tegelijk te kunnen bedienen en van alle gemakken te voorzien. Over het algemeen zijn alle facetten om zelf uw verblijf te verzorgen aanwezig: Een grote keuken met genoeg kookgerei en een grote gezamenlijke ruimte. Alles is mogelijk. En om de mensen ook nog te kunnen entertainen zijn er tal van mogelijkheden rondom en in de buurt van de groepsaccommodatie.

Groepsaccomodaties voor kleine groepen <20

Zijn er in overvloed. Van bungalow tot complete groepsaccomodatie. Het is mogelijk. Wij beschrijven zo gedetailleerd mogelijk wat er op en rond de groepsaccomodatie mogelijk is. Bekijkt u zelf wat er bij uw groep past