Groepsaccommodatie

Voor elke groep een passende accommodatie

De groepsaccommodatie die bij u past

Die vindt u zeker bij We gaan op kamp. Groepsaccommodaties zijn er in vele soorten en maten. U kunt bijvoorbeeld op kamp in een groepsaccommodatie zoals een boerderij, maar ook in gezellige bungalows. Maakt u een keuze uit de verschillende mogelijkheden hieronder. Vindt u geen accommodatie die bij uw wensen en eisen past? Geen zorgen. Ik geef u graag een passend advies.

Groepsaccommodatie voor scholen

Hebben als eigenschap dat zij grote groepen kunnen herbergen in en om de locatie. Belangrijk bij zo’n groepsaccommodatie zijn ook de uitvalswegen. U wilt wellicht met de kinderen een excursie doen, een museum bezoeken of een dropping in het bos doen.
 

Een groepsaccommodatie voor grote groepen >20

Zijn volledig ingericht om veel mensen tegelijk optimaal te kunnen bedienen en van alle gemakken te voorzien. Een grote keuken, een nog grotere gezamenlijke ruimte en een toch best knusse tv hoek. Alles is mogelijk. En om de mensen ook nog te kunnen entertainen zijn er tal van mogelijkheden rondom en in de buurt van de groepsaccommodatie.
 

Kamplocaties voor kleine groepen <20

Zijn er in overvloed. Een klein huisje met toch veel privacy of liever een grote bungalow met alles erop en eraan, zoals een zwembad. Het is mogelijk. Wij beschrijven zo gedetailleerd mogelijk wat er op en rond de groepsaccommodatie mogelijk is en wat het meeste past bij de grootte van de groepen.
 

De perfecte groepsaccommodatie voor de scouting

Wist u dat het er veel scoutingverenigingen zijn die hun gebouwen doordeweeks willen verhuren?! Groepsaccommodaties van de scouting geven extra aandacht aan de mogelijkheid tot avontuur rondom de locatie. Zelf koken op het haardvuur in de vuurput, lange wandeltochten door de bossen of op ontdekkingstocht met een kano over de rivier. Natuurlijk is er ook in de groepsaccommodatie op alles gerekend. Zoals een grote keuken, slaapzalen en doucheruimtes.